Persbericht: Indiase unicorn Freshworks opent kantoor in UtrechtFreshworks, wereldwijde innovator van software voor klantenbinding, kondigt de opening aan van een Benelux-kantoor in Utrecht. Dit is het gevolg van sterke groeicijfers en onderdeel van een bredere Europese expansie. Om in te kunnen spelen op de groeikansen in de regio, heeft het bedrijf onlangs ook een kantoor in Parijs geopend en zijn de vestigingen in Londen en Berlijn flink uitgebreid.

Freshworks heeft zich sinds de oprichting in 2010 met zijn SaaS-platform (Software-as-a-Service) voor customer experience en CRM een goede positie verworven in deze markt. De volledige geïntegreerde Freshworks-suite bestaat uit een klantenservicepakket met een omni-channelaanpak, CRM, marketingautomatisering, ICT-ticketingsoftware en interne collaboration-software voor kleine en grote bedrijven. Freshworks helpt bedrijven uitzonderlijke klantervaringen te realiseren en biedt bedrijven een 360-graden overzicht van de klant.

Met de kantoren in Utrecht en Parijs heeft het SaaS-bedrijf met het hoofdkantoor in San Mateo, V.S., haar personeelsbestand uitgebreid tot meer dan 2.000 werknemers verspreid over vier continenten. Freshworks heeft een investering kunnen garanderen van $ 100 miljoen begeleid door Sequoia en Accel, met deelname van CapitalG. Dit brengt het totale bedrag dat Freshworks aan kapitaal heeft aangetrokken sinds juli 2018 op $250 miljoen.

De Benelux-vestiging in Utrecht wordt geleid door Raymond Hüner, die het volgende zegt: >

Lees verder..

BizPress.nl