Persbericht: IFS presenteert innovatieve IT-oplossingen voor de maritieme industrie tijdens SMM 2018IFS, wereldwijde leverancier van enterprise-software, demonstreert tijdens de SMM 2018 – die plaatsvindt van 4 tot en met 7 september 2018 in de Hamburg Messe – hoe de maritieme industrie processen kan optimaliseren met nieuwe technologieën. Een voorbeeld dat gepresenteerd wordt is het innovatieve gebruik van mixed reality in onderhoud.

Tijdens SMM 2018 zal IFS in stand 4, hal B7 zijn innovatieve oplossingen op het gebied van ERP, EAM en Service Management presenteren aan bedrijven binnen de maritieme industrie. De focus ligt daarbij vooral op innovatieve technologieën zoals mixed reality (MR). IFS ontwikkelde een toepassing voor Microsoft Hololens MR-brillen die servicemonteurs door complexe omgevingen navigeert. Met de toepassing zien zij data van IFS – zoals onderhoudsinstructies, servicegeschiedenis, prestatieanalyses of temperatuurmetingen – afgebeeld in een doorzichtige bril. Zo wordt de informatie direct vanuit het systeem op het voorwerp dat voor hun neus staat geprojecteerd. Dit helpt de servicemonteurs hun werk efficiënt te doen en maakt hen productiever omdat ze beide handen vrij hebben voor hun werkzaamheden.

Naast een eigen stand is IFS ook betrokken bij de activiteiten van de Smart Holland Day van SMM 2018 op 5 september. Bas de Vos, directeur van de IFS Labs, geeft tijdens de Smart Maintenance Business Lunch een presentatie. Om 12.30 uur zal hij ingaan op de vraag hoe de levenscyclus en beschikbaarheid van on- en offshore- assets te maximaliseren zijn met behulp van innovatieve technologieën. Daarnaast is IFS ook onderdeel van de Smart Holland Hunt – een digitale speurtocht die bezoekers over de beursvloer leidt langs alle deelnemers van de hunt.

De enterprise software van IFS is geoptimaliseerd voor asset-, project- en servicemanagement en ondersteunt kenmerkende processen in>

Lees verder..

BizPress.nl