Persbericht: Hunkemöller kiest Floyd & Hamilton voor bouw internationaal recruitmentplatformAmsterdam, 21 november 2018 – Het Amsterdamse HR-tech bedrijf Floyd & Hamilton, vooral bekend als ontwikkelaar van innovatieve en toonaangevende werken-bij-websites, gaat de nieuwe recruitmentsite van Hunkemöller ontwerpen. Het nieuwe recruitmentplatform wordt in eerste instantie gelanceerd in dertien landen en in negen talen. Het platform wordt naar verwachting in het eerste kwartaal van 2019 geïntroduceerd.

Makkelijk en snel de juiste vacature voor ogen
De internationale lingerieketen heeft behoefte aan een nieuwe werken-bij-website die de kandidaatervaring op innovatieve manier optimaliseert. De voornaamste uitdaging voor hen ligt in het bieden van een betere dienstverlening voor sollicitanten. De sollicitant moet op de meest eenvoudige en snelle manier bij de best passende vacature terechtkomen. Het nieuwe platform zal de kandidaat goed en snel begeleiden in de zoektocht naar een baan door deze onder andere te wijzen op vacatures in de eigen omgeving en door gerelateerde vacatures te tonen.

Ramses Serno, CEO van Floyd & Hamilton, is trots dat Hunkemöller voor hen heeft gekozen: “Ik vind het erg mooi dat een ambitieuze omnichannel partij als Hunkemöller ons deze opdracht toevertrouwt. Op dit moment is er veel vraag naar goede oplossingen op het gebied van recruitment en employer branding die het verschil maken. Wat zorgt ervoor dat een kandidaat voor jou kiest? Ook met Hunkemöller gaan we op zoek naar die doorslaggevende factor. We gaan samen aan de slag om hun werkgeversmerk sterk te positioneren op de arbeidsmarkt.”

Suzanne Jansonius, Global Recruitment & Talent Manager van Hunkemöller: “We hebben voor Floyd & Hamilton gekozen omdat zij aanzienlijke ervaring hebben met internationale retailers en veel recruitmentkennis in huis hebben. Daar>

Lees verder..

BizPress.nl