Persbericht: HPS Industrial biedt nieuwe FABS HMI-serie van APLEX aanScherpenzeel, 4 juni 2018 – HPS Indusrial levert de nieuwe FABS-serie van APLEX Technology. Dit is een nieuwe lijn met HMI-panels met een roestvrijstalen behuizing die zich in het bijzonder richt op de voedsel- en verpakkingsindustrie. Dankzij een ruime keuze aan I/O-aansluitingen, kan de serieook functioneren als IoT-systeem (Internet of Things).

De FABS-serie voldoet aan de richtlijnen van het voedselindustrie EN 1672-2 certificaat en biedt veiligheid, hygiëne en betrouwbaarheid als belangrijkste eigenschappen. De schermen beschikken over een roestvrijstalen behuizing met IP66/IP69K-front panel, wat ervoor zorgt dat de schermen gereinigd kunnen worden voor optimale hygiëne zonder dat er schade optreedt.


Dankzij het food-grade CFR 177.2600 siliconen afdichtingsmateriaal, is het front panel stevig aan de roestvrijstalen behuizing gemonteerd, zodat er tijdens het verwerkingsproces geen vloeistoffen in het systeem kunnen lekken. Bij deFABS-seriewordt ook een siliconen strip meegeleverd (FDA 21 en CFR 177.2600), die ervoor zorgt dat het scherm volledig afgedicht is in de machine waar hij gemonteerd wordt.

Het systeem beschikt over een ruime keuze aan I/O-aansluitingen waaronder twee COM-poorten (1 x RS-232/422/485 en 1 x RS232), twee GbE LAN poorten, twee USB 3.0-poorten, 9~36 VDC-power input en een operating temperatuur van 0°C ~50°C (wide range -20°C ~60°C optioneel). Naast deze uitgebreide keuze aan I/O- aansluitingen wordt de serie geleverd met een krachtige Intel Celeron N2930 processor, en een toegankelijk 2.5 SATA3 slot voor het snel uitwisselen van harddisks. DeFABS-seriecreëert hiermee de beste IoT en Industry 4.0-oplossing in de voedsel en verpakkingsindustrie. Door het toepassen van deze serie wordt de procesautomatisering niet>

Lees verder..

BizPress.nl