Persbericht: HPE garandeert hoogste efficiëntie in all-flash storagecapaciteit met HPE Nimble Storage-platformVandaag kondigt Hewlett Packard Enterprise (HPE) de nieuwe generatie van het HPE Nimble Storage-platform aan. Daarbij geeft het technologieconcern de garantie dat het platform de hoogste storage-efficiëntie van alle All-Flash arrays biedt. Het nieuwe storageplatform is ontworpen om gebruik te maken van Storage Class Memory (SCM) en NVMe, waarmee de investering van klanten op lange termijn wordt beschermd. De nieuwe HPE Nimble Storage All-Flash arrays bieden klanten een financieel voordeel door een verdriedubbeling van de prijs-prestatieverhouding.
“Onze klanten geven aan dat efficiëntie van storagecapaciteit belangrijk is. Daarom zijn wij er trots op de eerste aanbieder te zijn die hier garanties in biedt”, aldus Milan Shetti, general manager van HPE Storage. “Deze garantie benadrukt het onderscheidend vermogen van het storageaanbod van HPE, waarbij ook HPE InfoSight inbegrepen is. HPE InfoSight is een voorspellend analyticsplatform, dat infrastructuurproblemen voorkomt voordat zij opspelen. Het platform is beschikbaar voor klanten van HPE Nimble en 3PAR storage.”

HPE Store More-garantie
Wanneer klanten all-flash storage overwegen, is capaciteitsefficiëntie van groot belang vanwege lagere total cost of ownership en betere betaalbaarheid. De HPE Store More Guarantee verzekert dat klanten meer data kunnen opslaan per terabyte dan all-flash arrays van andere aanbieders. Als HPE de storage-efficiëntie van een all-flash concurrent niet evenaart, levert het bedrijf het verschil aan storage gratis.

“De nieuwe HPE Store More Guarantee maakt het voor ons mogelijk om onze investering toekomstbestendig en tijdloos te maken”, aldus John Quinn, Principal VCP bij Merrimac Solutions. “We hoeven ons geen zorgen te maken over datareductieratio’s in een evaluatie van de All-Flash array. Het is voor ons een eenvoudige keuze om te standaardiseren op HPE Nimble Storage dankzi>

Lees verder..

BizPress.nl