Persbericht: Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier houdt droge voeten met MobileIronMobileIron, de veilige basis voor modern werken, maakt bekend dat Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) MobileIron’s Enterprise Mobility Management (EMM)-oplossing heeft ingezet om de iOS- en Android Enterprise-apparaten van ruim 950 medewerkers te beheren en beveiligen. Sinds de implementatie van MobileIron heeft het waterschap haar manier van werken fundamenteel kunnen veranderen.

HHNK
HHNK zorgt dat meer dan 1 miljoen inwoners van voldoende schoon water worden voorzien door het te zuiveren van rioolwater. Ook onderhouden zij wegen en bruggen in buitenstedelijk gebied en leveren zij crisismanagement-diensten in het noordwesten van Nederland. Daarnaast ondersteunen ze omliggende gemeenten bij risicobeheersing als gevolg van de stijgende zeespiegel en veranderende weersomstandigheden in gebieden onder zeeniveau. Door het bewaken van meer dan 1.400 kilometer aan kustlijn, helpt HHNK tevens om overstromingen te voorkomen.

Efficiëntie in communicatie en beheer
Met de centrale gecontaineriseerde MobileIron-omgeving hebben alle HHNK-medewerkers gemakkelijk en veilig toegang tot informatie en kunnen veldwerkers onderweg gebruikmaken van beveiligde apps. Zo gebruiken ze een perspectief-app om onderhoudsverzoeken in te dienen op basis van foto’s van problemen, zoals gaten in de weg. Kantoormedewerkers werken daarnaast met een vergaderapp om eenvoudig notulen te maken en delen. Tot slot bewerken en delen teams op een veilige manier e-maildocumenten en bestanden met Docs@Work van MobileIron. De nieuwe digitale manieren van werken zijn al dermate ingeburgerd dat de impact op het papierverbruik binnen HHNK inmiddels merkbaar is.

Beheer van de MobileIron-omgeving en de door de medewerkers gebruikte iOS- en Android Enterprise-apparaten ligt bij de IT-afdeling van HHNK. Het beheergemak van MobileIron inclusief de native ondersteuning van meerdere besturingssystemen was een van>

Lees verder..

BizPress.nl