Persbericht: Het gebruik van Android in ondernemingenGedurende het laatste decennium is het gebruik van Android voor bedrijfsdoeleinden sterk toegenomen. Volgens Statista, had het vorig jaar een marktaandeel van bijna 88%, waarmee het wereldwijd de eerste keuze is voor het bedrijfsleven. Het operating system (OS) is geschikt voor veel organisaties vanwege de diversiteit en de kosten van het platform. Android heeft grote invloed op hoe werknemers wereldwijd functioneren en de vraag naar Android in bedrijven zal naar verwachting dan ook alleen maar groeien.

Het gebruik van Android in het bedrijfsleven is aantrekkelijk. De gebruikelijke legacy systemen raken aan het eind van hun levenscyclus, en Android presenteert dan ook een kosteneffectieve vervanger. Als ondernemingen klaar worden gestoomd voor de nieuwe of verlengde Android uitrol, dan is de vraag wat er nodig is voor een een succesvolle implementatie? En welke voordelen Android biedt aan ondernemingen?

Stappen om ondernemingen voor te bereiden voor Android
Voorafgaand aan de implementatie van Android, is het belangrijk om de volgende stappen te doorlopen:

  1. Voer een audit uit van de bestaande technologieën en beoordeel hoe de nieuwe OS jouw werknemers kan bedienen. Het is belangrijk om te bekijken welke apparaten op dit moment worden gebruikt en identificeer degenen die de klanten bedienen. Zorg ervoor dat alle apparaten verenigbaar met elkaar zijn, dit zal leiden tot ongestoorde bedrijfsactiviteiten, nu en ook in de toekomst.
  2. Voer een audit uit van de huidige OS die binnen de organisatie wordt gebruikt, inclusief de codes die worden gebruikt op de huidige apparaten.
  3. Doe onderzoek naar welke connectiviteit nodig is voor de OS integratie. Bijvoorbeeld, welke type connectiviteit is nodig om SAP-systemen te ondersteunen? Daag het bedrijf uit>

    Lees verder..

BizPress.nl