Persbericht: Groeiende vraag naar Managed Services Providers door opeenvolgende technologische innovatiesDe experts en thought leaders op het gebied van ICT waarschuwden er al jaren geleden voor: de komst van technische innovaties die grote invloed hebben op het bedrijfsleven en uitdagingen met zich mee brengen. Hedendaagse ondernemers moeten zich staande houden in een wereld van clouddiensten, virtualisatie, cryptocurrency en gegevensbescherming. Met als gevolg een verschuiving van traditionele IT-dienstverlening naar totaalbeheer via Managed Services Providers (MSP’s). Om de stijgende vraag vanuit de markt bij te benen, en zowel bestaande als nieuwe MSP’s klaar te stomen voor 2018, organiseert softwaredistributeur Portland op 11 januari 2018 de MSP Party: het eerste evenement van Nederland speciaal voor MSP’s met als doel hen te helpen efficiënter, productiever en winstgevender te werk te gaan.

Er worden tegenwoordig in de ICT-wereld veel grootschalige evenementen georganiseerd, gericht op een breed publiek. Portland introduceert met de MSP Party het eerste Nederlandse evenement waar de behoeftes en interesses van MSP’s centraal staan. Deze eerste editie is het startsein voor een jaarlijks terugkerend evenement waar MSP’s up-to-date worden gehouden over de nieuwste technologieën, thema’s en trends die zij zullen moeten omarmen om mee te blijven spelen in de markt.

Loop voorop in innovatie
Tijdens de MSP Party presenteert Portland de MSP Hype Cycle: een overzicht van het verloop van alle relevante opkomende technologieën waar MSP’s de komende vijf jaar mee te maken krijgen, opgesteld in samenwerking met onderzoeksbureau Gartner. “De MSP Hype Cycle maakt grote hoeveelheden informatie inzichtelijk en fungeert als het ware als voorsortering. Te zien is welke technologieën in opkomst zijn en welke kennis onmisbaar is over vijf jaar” stelt George van Brugge, oprichter van Portland. De Portland MSP Hype Cycle geeft MSP’s de kans zich voor te bereiden  op d>

Lees verder..

BizPress.nl