Persbericht: Gigaset’s Maxwell-reeks gecertificeerd op BroadSoft-platform


Gigaset Communications GmbH, leverancier van professionele communicatieoplossingen voor het mkb, heeft zijn Maxwell-reeks gecertificeerd op het platform van BroadSoft, de toonaangevende technologische innovator in cloud PBX-, Unified Communications-, samenwerkings- en contactcenteroplossingen. Met de certificering van de Maxwell Basic, Maxwell 3 en de nieuwe Maxwell 2 is nu het complete Gigaset pro-productportfolio gecertificeerd op het platform: van desktoptelefoons tot en met IP DECT-systemen voor draadloze devices.

In 2012 certificeerde Gigaset Communications GmbH al een deel van zijn professionele productportfolio op het BroadSoft-platform. Nu productfuncties zijn verbeterd en nieuwe producten zijn toegevoegd aan het portfolio – zoals de nieuwe IP desktopoplossing Maxwell 2 –, was er een uitgebreider niveau van interoperabiliteit nodig. Zo is nu ook autoprovisioning mogelijk, wat eenvoudige installatie van producten op het platform mogelijk maakt. Dankzij hun werking op het Gigaset pro Software Platform bieden alle producten bovendien optimale gebruiksvriendelijkheid.

Eric Baremans, Head of Interoperability and Technical Sales bij Gigaset: “Met onze mate van BroadSoft-interoperabiliteit zijn we klaar voor de toekomst. BroadSoft bedient met zijn diensten zo’n veertig procent van de markt. We zijn blij dat onze producten van Duitse kwaliteit nu kunnen worden aangeboden in combinatie met deze cloud PBX- en Unified Communications-oplossingen. Vanaf nu bieden we zowel resellers als eindgebruikers een compleet portfolio van IP desktop- en IP DECT-telefoons geschikt voor de beste platformen.”

Kai Froese, Head of Business and Connectivity Solutions bij Gigaset: “Interoperabiliteit met BroadSoft is strategisch gezien een belangrijk voordeel. Eindgebruikers zijn niet langer op zoek naar alleen een product, maar naar een complete communicatieoplossing. Om die reden geven Internet Service Providers er>

Lees verder..

BizPress.nl