Persbericht: Getronics voltooit overname van Pomeroy en wordt zo miljardenbedrijf en toonaangevend wereldwijd ICT-dienstenplatformMet deze strategische acquisitie profileert Getronics zich wereldwijd als leidende ICT-dienstverlener, met een uitgebreid dienstenaanbod om zo een uitzonderlijke klantenervaring te bieden. Getronics is in handen van Bottega InvestCo S.à r.l., waarvan de oprichter en voornaamste aandeelhouder, de Braziliaans-Amerikaanse ondernemer Nana Baffour, ook voorzitter en CEO is van de Getronics-groep.

Londen & Amsterdam, 12 juli 2018 – Getronics heeft Pomeroy overgenomen, een van de Amerikaanse marktleiders op het gebied van digitale transformatie van de werkomgeving. Deze nieuwe, uitgebreide onderneming met een gezamenlijke omzet van ongeveer 1,3 miljard dollar wordt daarmee een leidende wereldspeler op het vlak van Managed Digital Workspace, Applications, Industry Specific Software Solutions, MultiCloud Management en Unified Communications. Doordat Getronics in 23 landen aanwezig is en via de Global Workspace Alliance meer dan 110 landen bedient, zal het nu haar lokale klantenrelaties verder uitbouwen en landspecifieke oplossingen leveren, ondersteund door de kracht van een wereldwijde dienstverlenende organisatie.

De toonaangevende Europese leverancier van digitale-transformatieoplossingen kent een rijke geschiedenis die 130 jaar teruggaat. Getronics breidt zijn capaciteiten nu uit met de middelen van Pomeroy en haar leidende expertise op het gebied van digital workspace transformation, optimalisatie van infrastructuur en diensten gelinkt aan netwerk en datacenters. Getronics heeft dankzij de overname van Pomeroy nu vestigingen in de gehele Verenigde Staten, die diensten aanbieden aan campussen en gedistribueerde IT-omgevingen voor retail, gezondheidszorg, financiële instellingen, diensten en productie. Hierdoor kan het bedrijf zijn globale dienstverlening, die gericht is op bedrijfstransformatie bij klanten in Noord-Amerika, verder uitbreiden.

“We zijn erg blij met de succesvol>

Lees verder..

BizPress.nl