Persbericht: Genesys beloont Dealerdirect met de Genesys PureCloud Award’s-Hertogenbosch, juni 2018 – Genesys, wereldwijd marktleider in omnichannel-oplossingen voor customer experience en contact centers, heeft tijdens de afgelopen G-Summit in de Beurs van Berlage Amsterdam aan Dealerdirect de PureCloud Award toegekend.

De uitreiking van de award vond plaats door PureCloud Partner Cloudoe.

Namens Cloudoe lichtte Martien Verhoeven de uitverkiezing toe. “Dealerdirect, onder meer bekend van ikwilvanmijnautoaf.nl, heeft zich als ‘early adopter’ van deze Cloud-gebaseerde omnichannel contactcenteroplossing de technologie volledig eigen gemaakt. De oplossing is volledig geïntegreerd met de business applicaties waardoor tijdens de klantcontacten maximale efficiëntie wordt gerealiseerd”.

“Het is bijzonder mooi om te zien hoe voor het tweede jaar op rij een van onze klanten de PureCloud Award wint. Door het maximale uit de integratiemogelijkheden te halen is Dealerdirect een voorbeeld van hoe klantcontact kan werken. Inmiddels zijn zo’n 70 werkplekken tot volle tevredenheid live.” “Het team van Cloudoe feliciteert het hele team van Dealerdirect met deze mooie erkenning”, aldus Martien.

Over Dealerdirect
Dealerdirect, gevestigd in Enschede is sinds 2006 actief als online inkoopplatform in Nederland en heeft daarnaast vestigingen in België en Duitsland. Een breed aanbod, duidelijke voorwaarden en vriendelijke medewerkers met verstand van zaken hebben ons tot een serieuze partner in de automotive branche gemaakt.
Onder meer handelend onder de naam ikwilvanmijnautoaf.nl en ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl kunnen particulieren hun voertuigen online aanbieden voor verkoop. Via de website dealerdirect.eu kunnen de aangesloten RDW-erkende inkopers via de online veiling bieden op de aangeboden voertuigen. Als online inkoopplatform voor gebruikte voertuigen wil De>

Lees verder..

BizPress.nl