Persbericht: Gemeente Eindhoven kiest Visma | Raet als HR-softwareleverancierAmersfoort, 17 mei 2019 – De gemeente Eindhoven kiest HR-dienstverlener Visma | Raet om de HR-processen voor de ruim 2.000 medewerkers te stroomlijnen. De HR-dienstverlener en de gemeente hebben de handen ineengeslagen om op zoek te gaan naar de optimale oplossing voor de gemeente. Dat resulteert in een nieuw HR-systeem, waarin managers en medewerkers met moderne tools gemakkelijk hun HR-zaken kunnen regelen. Daarnaast maakt de gemeente met de implementatie van de nieuwe software grote stappen in de modernisering van haar HR-dienstverlening. Gisteren is de handtekening gezet en per 1 januari 2020 gaat de gemeente gefaseerd over naar het nieuwe softwarepakket. Met de toevoeging van gemeente Eindhoven aan het portfolio maken inmiddels 25 van de 40 grote gemeenten gebruik van de HR-software van Visma | Raet. 

Toekomstbestendige software
Meegaan met de tijd en dus moderniseren staat binnen de gemeente Eindhoven hoog in het vaandel. Er ontstond een behoefte aan het standaardiseren en automatiseren van interne HR-processen. Daarnaast is het voor de gemeente belangrijk dat zowel managers als medewerkers een overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en toekomstbestendig systeem krijgen. De komst van de nieuwe software gaat er binnen de gemeente voor zorgen dat processen geautomatiseerd worden en dat HR haar handen vrij heeft om de business te ondersteunen.

Steffen van Riet, sectorhoofd Personeel & Organisatie bij de gemeente Eindhoven: “Het is binnen een gemeente gebruikelijk om nieuwe softwareleveranciers via een aanbesteding te selecteren. Het contract met de huidige leverancier liep af en dat was voor ons het moment om onze HR-dienstverlening onder de loep te nemen. Onze grootste wens is dat onze HR-afdeling de organisatie nog beter kan ondersteunen met behulp van een sterk HR-systeem. Hiervoor zochten we overzichtelijke, gebruiksvriendelijke en toekoms>

Lees verder..

BizPress.nl