Persbericht: Freshworks haalt een investering van 100 miljoen binnen


  • Financieringsronde begeleid door Accel Partners en Sequoia
  • Nieuwe CFO zet geworven fondsen in voor verdere wereldwijde groei

SAN FRANCISCO / BERLIJN, 31 juli 2018 – Freshworks, leverancier van customer engagement software, haalt een investering van 100 miljoen dollar binnen. Daarnaast benoemt de organisatie Suresh Seshadri, voormalig vice president of finance en treasury van AppDynamics tot CFO van Freshworks. Deze meest recente inbreng aan middelen werd begeleid door Sequoia Capital India en Accel Partners met deelname van CapitalG. Dit brengt het totale bedrag dat Freshworks tot nu toe aan kapitaal heeft aangetrokken op $250 miljoen. De kapitaalinjectie zal ingezet worden voor wereldwijde groei van Freshworks en voor de verdere ontwikkeling van het geïntegreerde SaaS platform.

Wereldwijde groei
Girish Mathrubootham, mede-oprichter and CEO van Freshworks: “Toen we in 2010 startten met Freshworks hadden we één product en een duidelijk doel: we wilden betere en gebruikersvriendelijkere customer service software bieden dan wat op dat moment op de markt beschikbaar was. Sinds die tijd is onze organisatie uitgegroeid tot een bedrijf met $100 miljoen in jaarlijks terugkerende omzet. We hebben een SaaS-platform gebouwd waar al onze producten – zoals Freshsales, Freshdesk en Freshservice – naadloos samenwerken zonder bijkomende integratiemiddelen of consultants om de software te laten functioneren.”

Girish Mathrubootham is blij met de nieuwste ontwikkelingen: “Met Suresh als directeur van ons financieel management team, een strategie richting vrije cashflow break-even en onze meest recente, en waarschijnlijk laatste, private >

Lees verder..

BizPress.nl