Persbericht: Freshworks breidt managementteam uit met CIO en CISOFreshworks, leverancier van customer engagement software, versterkt het topmanagement met de benoeming van Prasad Ramakrishnan tot Chief Information Officer (CIO) en Shivanath Somanathan tot Chief Information Security Officer (CISO). Met de benoemingen van deze zeer ervaren professionals zet Freshworks een nieuwe stap in het versterken van de positie als leider in de SaaS markt.

Ramakrishnan benoemd tot CIO
Prasad Ramakrishnan is verantwoordelijk voor het opschalen van de technologie-infrastructuur binnen Freshworks, zodat deze aansluit bij de snelle groei van het bedrijf. Daarnaast stuurt hij de implementatie en het beheer van interne bedrijfssystemen, business intelligence, analytics en IT-infrastructuur aan. Ramakrishnan werkte eerder als CIO bij HotChalk en Veeva. Ramakrishnan heeft een bachelor wiskunde en een diploma in bedrijfsadministratie (marketing) van Madras University (Chennai, India), een master in computertoepassingen van Anna University (Chennai) en een MBA global management van de Universiteit van Phoenix.

“Freshworks is een pionier die de manier waarop organisaties naar SaaS kijken opnieuw definieert. Het gemak en de wendbaarheid als het gaat om het inzetten en onderhouden van de reeks Freshworks-producten vormen een overtuigende waardepropositie en tonen het IT-leiderschap van Freshworks”, zegt Ramakrishnan. “De ervaring die ik heb met Freshworks-producten en het feit dat ik de kracht van hun bindingsplatform heb gezien, zorgen ervoor dat ik blij ben om deel uit te maken van de Freshworks-familie. Ik kijk uit naar het creëren van ‘wow’-momenten voor al onze gebruikers.”

Somanathan benoemd tot CISO
Shivanath Somanathan krijgt de verantwoordelijkheid over informatiebeveiliging, governance, risicomanagement en compliance met betrekking tot productontwikkeling en productie-infra>

Lees verder..

BizPress.nl