Persbericht: Freshdesk wordt genoemd in Gartner’s 2019 Magic Quadrant voor automatisering van verkoopteamsFreshworks Inc., een wereldwijde innovator van software voor klantenbinding, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf erkend wordt in de juni-2019-editie van Gartner Magic Quadrant voor de automatisering van verkoopteams.*  Freshsales, de cloudgebaseerde CRM-software voor de verkoop, werd ook genoemd in het rapport.
Met een zeer intuïtieve gebruikersinterface en een krachtige set aan functies waaronder AI-gebaseerde lead scoring, inzicht in de verkooppijplijn en slimme workflow-automatisering biedt Freshsales bedrijven van alle soorten en maten alles wat ze nodig hebben om hun verkoop te beheren in een probleemloos pakket.

Naargelang een bedrijf groeit, wordt het steeds belangrijker om bedrijfssoftwareapplicaties te integreren en te standaardiseren in één enkele database en bedrijfsproces. Bedrijven willen niet met vijf aparte tools hoeven werken, ze willen een alles-in-één-oplossing”, aldus Sidharth Malik, Chief Revenue Officer bij Freshworks Inc. “Wij zijn ervan overtuigd dat de nieuwe generatie van CRM’s niet alleen fungeren als een plek waar bedrijven informatie over leads en contacten opslaan, maar ook als de enige bron van waarheid waar men een 360-graden-klantbeeld krijgt. Verder denken we dat de erkenning in de Magic Quadrant voor SFA’s van Gartner onze doorbr>

Lees verder..

BizPress.nl