Persbericht: Fortino Capital’s portfoliobedrijf MobileXpense lanceert nieuwe app en kondigt nieuwe CEO aanBrussel, 30 mei 2018 Zes maanden na de investering van 20 miljoen euro door Fortino Capital, breidt het Brusselse softwarebedrijf MobileXpense sterk uit. Ze introduceren een nieuwe mobiele app SpendCatcher en een upgrade van hun weboplossing voor reis- en onkostenbeheer. Om deze duurzame groei in goede banen te leiden, stapt Pieter Geeraerts (41) aan boord als de nieuwe CEO.

In december 2017 investeerde Fortino Capital 20 miljoen euro in MobileXpense, expert in het verwerken van onkostennota’s, om hun producten en diensten verder te ontwikkelen en het bedrijf te begeleiden in haar groeitraject. Met deze investering heeft MobileXpense de nieuwe mobiele app SpendCatcher gelanceerd, die betalingsbewijzen leest en automatisch declaraties aanmaakt in MobileXpense. Hierdoor kunnen gebruikers hun onkosten in enkele klikken beheren. MobileXpense introduceert ook een volledig vernieuwde webversie van deze oplossing, die de gebruikerservaring en het comfort verder verbetert.

Nieuwe CEO focust op groei
De groei van MobileXpense brengt ook een verandering in het management met zich mee. Pieter Geeraerts wordt de nieuwe CEO en vervangt medeoprichter Xavier Deleval als hoofd van het bedrijf. Deleval blijft betrokken als productspecialist en als lid van de raad van bestuur. Matthias Vandepitte, Partner bij Fortino Capital, kijkt uit naar de samenwerking met de nieuwe CEO: “Wij zijn ervan overtuigd dat MobileXpense de capaciteiten heeft om een nog grotere speler te worden, aangezien veel grote bedrijven nog steeds vertrouwen op pen en papier of Excel documenten om personeelskosten te verwerken. Pieter Geeraerts’ sectorkennis en commerciële vaardigheden zijn essentieel om de groei te realiseren.”

Pieter Geeraerts heeft een solide track r>

Lees verder..

BizPress.nl