Persbericht: Fortino Capital stelt Arnaud De Vos aan als nieuwe Investment ManagerZaventem, 27 juni 2018 Fortino Capital, de investeringsmaatschappij die onder andere investeerde in succesvolle scale-ups als Bloomon, Teamleader en BuyBay, heeft per 1 juni Arnaud De Vos (31) aangesteld als Investment Manager. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor de sourcing, het sluiten van deals en het opvolgen van de bedrijven uit de portfolio.

De Vos heeft meerdere jaren ervaring in investment banking gecombineerd met een sterke expertise in technologie, media en telecom. Hij begon zijn carrière bij Rothschild & Co. in Brussel, waar hij klanten adviseerde over nationale en grensoverschrijdende fusies en overnames. In 2014 trad hij in dienst als analist bij de investeringsbank J.P. Morgan Chase & Co. in Londen, waar hij later ook associate werd. Hij beheerde met succes verschillende beleggingstransacties in de technologie, telecom en media.

Duco Sickinghe, Managing Partner, bevestigt dat het management zeer verheugd is met de toevoeging van De Vos aan het team: “Wat ons opviel aan Arnaud waren zijn indrukwekkende CV, zijn ervaring in bedrijfsfinanciën en zijn analytische vaardigheden. Zijn talent en ambitie zijn een toegevoegde waarde voor de bedrijven uit onze portfolio en toekomstige investeringen.”

Arnaud De Vos is sterk gemotiveerd om het management bij te staan: “De portfolio van Fortino Capital is indrukwekkend en ik ben verheugd om deel uit te maken van dit ambitieuze team en onze bedrijven te helpen uitgroeien tot succesvolle ondernemingen. Na meer dan zes jaar in de banksector, wilde i>

Lees verder..

BizPress.nl