Persbericht: F5 rondt overname NGINX afF5 Networks heeft de overname van NGINX afgerond. Eerder dit jaar werd de overname van het open source bedrijf aangekondigd. Dankzij de combinatie van de twee bedrijven worden multi-cloud applicatieservices beschikbaar voor alle omgevingen. Dit biedt ontwikkelaars het gebruiksgemak en de flexibiliteit die ze nodig hebben, terwijl netwerkbeheerders over de gewenste schaalbaarheid, security en betrouwbaarheid beschikken.

De pagina f5.com/nginx geeft meer informatie over de overname. Verschillende perspectieven op de overeenkomst zijn te vinden in deze blogposts:

  • NGINX Is Now Officially Part of F5
  • F5 and NGINX: Bridging the Divide
  • Open Letter from François Locoh-Donou Announcing NGINX Acquisition
  • NGINX to Join F5: Proud to Finish One Chapter and Excited to Start the Next

Over F5
F5 (NASDAQ: FFIV) geeft ‘s werelds grootste bedrijven, service providers, overheden en consumentenmerken de gelegenheid om elke app, waar dan ook, veilig aan te bieden aan de gebruikers. F5 levert cloud en security applicatieservices die organisaties in staat stelt een infrastructuur te kiezen die het beste bij hen past, zonder concessies te doen op snelheid en controle. Meer informatie op f5.com. Volg

Lees verder..

BizPress.nl