Persbericht: Extreme Networks maakt wifi 6-stadionoplossing beschikbaar voor ieder type bedrijfUtrecht, 22 januari 2019 – Het aantal IoT- en mobiele devices groeit sneller dan ooit en stimuleert de vraag naar wifi. Volgens de Wi-Fi Alliance ging het in 2018 om drie miljard geleverde devices en meer dan negen miljard devices die al in gebruik zijn. Deze groei is voor Extreme Networks, Inc. (Nasdaq: EXTR) aanleiding om een nieuwe, krachtige, geïntegreerde edge-technologie te lanceren. Deze bestaat uit een serie van zes nieuwe 802.11ax-access points (wifi 6) voor indoor, outdoor en stadions en een nieuwe familie van multi-rate Gigabit-switches. De oplossingen zijn beschikbaar vanaf april 2019.

De ExtremeMobility™ 500 series 802.11ax access-points zijn onderdeel van Extreme’s Smart OmniEdge™-oplossing en ontwikkeld om optimale connectiviteit te bieden onder uitdagende omstandigheden. Zo is een optimale klantervaring mogelijk en is infrastructuur geen drempel voor bedrijven, maar juist een stimulans voor innovaties en nieuwe kansen. De access-points bieden vier keer meer capaciteit. Daardoor kunnen organisaties hun netwerken inrichten op groei en is er voldoende bandbreedte om meer devices en applicaties te ondersteunen.

De stadion-access-points van Extreme zijn speciaal ontwikkeld met het oog op gebruik in grote openbare ruimtes, waar het bedrijf ruime ervaring in heeft opgedaan. De reeks biedt opties voor plaatsing onder stoelen of aan overkappingen. Verder zijn antennes op afstand te programmeren, wat IT-teams in staat stelt om de dekking nauwkeurig af te stellen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Extreme maakt als eerste gebruik van machine learning voor het monitoren en leren van het gedrag van 802.11ax-RF-netwerken. Met ExtremeAI™ voor Smart OmniEdge kan een klant a>

    Lees verder..

BizPress.nl