Persbericht: Extreme Networks erkend als 2018 Gartner Peer Insights Customer’s Choice for Wired and Wireless LAN Access InfrastructureUtrecht, 20 november 2018 – Extreme Networks, Inc.(Nasdaq: EXTR) is uitgeroepen tot een 2018 Gartner Peer Insights Customer’s Choice for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure. Gartner definieert leveranciers van wired en wireless LAN access infrastructure als partijen die wired en wireless netwerkhardware en -software leveren die apparaten in staat stellen te verbinden met het zakelijke wired LAN- of wifi-netwerk. De Gartner Peer Insights Customer’s Choice is gebaseerd op feedback en scores van zakelijke eindgebruikers die ervaring hebben met de aanschaf, implementatie en het gebruik van het product of de dienst.

Extreme Networks Smart OmniEdge™- en Automated Campus™-oplossingen zijn geoptimaliseerd om een uniforme wired/wireless infrastructuur te bieden met een single pane of glass. Daardoor kunnen organisaties een campus creëren die end-to-end beveiligd en eenvoudig te beheren is. In de nieuwste Peer Insights-beoordelingen prezen gebruikers Extreme’s geavanceerde technologie, eenvoudige implementatie en klantenservice.

Wat Extreme Networks-klanten zeggen:

  • “Geweldige klantenservice. Makkelijk om mee te werken. Producten doen wat ze beloven en meer dan dat.” – Coördinator Technologie in het onderwijs
  • “Zeer schaalbare oplossing die is gegroeid met onze eisen”- CTO uit de dienstverleningssector
  • “Dankzij Extrem>

    Lees verder..

BizPress.nl