Persbericht: Exertis voegt Handheld Network Testers van NETSCOUT toe aan portfolioExertis, een vooraanstaand distributeur van technologieproducten voor de Enterprise-, B2B-, mobile en retail markt, heeft bekend gemaakt een overeenkomst te hebben gesloten voor de distributie van het bekroonde portfolio van NETSCOUT Handheld Network Testers voor de BeNeLux.

“NETSCOUT stelt IT-professionals in staat om (telecom) access netwerken te plannen, uit te rollen, te valideren en fouten op te sporen door visibiliteit over het netwerk te bieden met oplossingen als de OneTouch, LinkRunner, AirCheck, LinkSprinter en AirMagnet. Deze handheld netwerk tools zorgen voor snelle, eenvoudige en accurate isolatie en opsporing van fouten op uw netwerk, waardoor de tijd om problemen op te lossen korter wordt, de uitrol versneld en de efficiency van het netwerk operations team wordt geoptimaliseerd,” aldus Remco Ligtvoet, Business Unit Manager bij Exertis Benelux.

“NETSCOUT is verheugd met het partnership met Exertis. We zijn onder de indruk van hun portfolio, marktbereik en hands-on mentaliteit. Exertis gaat ons helpen om onze klantenbasis in de BeNeLux uit te breiden en resellers de mogelijkheid te geven om onze handheld netwerk tools voor foutopsporing in zowel draadloze als bedrade omgevingen in sleutelmarkten te introducteren,” voegt Jeff Jones, VP Sales and Channel for Handheld Network Tools bij NETSCOUT eraan toe.

Einde PersberichtMeer informatie voor de pers: Remco Ligtvoet, 078- 8800742

Over Exertis
Exertis is één van Europa’s grootste en snelst groeiende technologie distributeurs en gespecialiseerde service providers. Wij werken samen met 400 technologie-brands wereldwijd en meer dan 45.500 resellers en retailers in heel Europa. In ons laatste financiële jaar (dat eindigde op 31 maart 2017) realiseerde Exertis een omzet van 3,14 miljard euro. De schaalgrootte van de Exert>

Lees verder..

BizPress.nl