Persbericht: Esize wordt onderdeel van PROACTISWeesp, 7 augustus 2018 – Esize, leverancier van Cloud Spend Management-oplossingen, kondigt vandaag aan dat het de krachten gaat bundelen met PROACTIS, een wereldwijde ‘top 5’ dienstverlener op het gebied van ‘Spend Management en B2B eCommerce oplossingen’. 

Tim Schaefers, CEO Esize: “Door onze krachten te bundelen zijn wij nog beter in staat om onze klanten die in toenemende mate wereldwijde ondersteuning wensen te bedienen. Voorts ontstaat met de fusie de mogelijkheid om een breed pallet aan nieuwe producten en diensten toe te voegen aan onze bestaande portfolio. Hierdoor ontstaan er nog meer mogelijkheden voor onze klanten. Uiteraard zal dit de verdere groei van Esize ten goede komen. PROACTIS op zijn beurt is onder de indruk geraakt van onze klanten, technologie en innovatievermogen welke zullen worden ingebracht in de gehele PROACTIS organisatie. Als directie en aandeelhouders zien wij dus een duidelijke win-win situatie.”

Bij PROACTIS werken meer dan 450 medewerkers en PROACTIS is actief in 14 landen met onder andere kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Amerika, Frankrijk en Duitsland. Gezamenlijk worden meer dan 1000 klanten bediend. Ook heeft PROACTIS een groot netwerk met meer dan 2 miljoen aangesloten leveranciers. De omzet van PROACTIS bedraagt bijna 70 miljoen euro. PROACTIS heeft een beursnotering in Londen.

De Esize operatie en propositie zijn leidend in Nederland en de Benelux. Esize zal nauw gaan samenwerken met de huidige PROACTIS organisatie op een gecoördineerde wijze. Paul van Rietschoten (CTO) en Tim Schaefers (CEO) behouden de leiding van de operatie.

Einde persbericht

Over Esize
Besparen begint met slim uitgeven. Als marktleider in Cloud Spend Management-oplossingen helpen wij organisaties om meer inzicht en controle over hun bedrijfsuitgaven te krijgen. Dit doen wij door alle stappen van het inkoop- en factuurafhandelings-proces (Source to Pay) efficiënter en transparanter te maken. Van sourcing, contractbeheer en inkooptransacties tot samenwerking met leveranciers en automatische afhandeling van facturen. Door inkoopexpertise en financiële kennis te bundelen hebben wij een passend antwoord bij vraagstukken rond spend management. Dit laten wij sinds 1999 zien bij grote en middelgrote organisaties in uiteenlopende sectoren. In internationale onderzoeken, door onder andere Capgemini en Forrester, komt Esize steevast als één van de koplopers naar voren. Met onze software bieden wij een online platform waarop inkopende organisaties en leveranciers efficiënt met elkaar samenwerken.
Voor meer informatie: www.esize.com/nl

About PROACTIS
PROACTIS specialises in helping organisations take the waste out of all their indirect spend to deliver greater bottom-line value. It delivers technology solutions and associated services that organisations transform the way they buy and pay for all types of goods and services to eliminate wasted time, money and talent throughout the business.
For more information: https://www.proactis.com/uk/

Contact
Esize, Tim Schaefers, tim.schaefers@esize.com, +31 (0)294 752 700

BizPress.nl