Persbericht: Eén factuur voor alle dienstenAMSTERDAM, 28 juni 2018 – Cloud computing bezorgt financiële afdelingen vaak hoofdpijn. Organisaties zoeken meer flexibiliteit in IT, maar diensten die worden afgerekend per gebruik, worden niet altijd overzichtelijk gepresenteerd op de rekening. Om controle te houden over kosten en gebruik, en klanten glashelder inzicht te geven in alle afgenomen services, toont Solvinity de afgenomen diensten op één enkele factuur – ook pay-per-use clouddiensten zoals MS Azure.

Alle informatie om een volledige factuur te genereren, komt samen in de billingoplossing van CloudBilling. Met automatische koppelingen kan Solvinity met deze facturatietoepassing de juiste prijsregels aan de afgenomen diensten koppelen. Zo worden de diensten die een klant van en via Solvinity afneemt, van private cloud tot public cloud en projectmanagement, samengevat en op één factuur gepresenteerd.

Hans van den Broek, commercieel directeur bij Solvinity: “Cloud computing is de basis van digitale transformatie. De voordelen van cloud computing, zoals hoge flexibiliteit en pay-per-use, komen pas goed tot hun recht als die middelen efficiënt worden ingezet. Organisaties moeten precies kunnen zien hoe deze diensten worden ingezet en gebruikt om actief te kunnen sturen op efficiëntie.”

Veel cloudaanbieders laten het aan hun klanten over om zelf dat overzicht te creëren. Van den Broek: “Met CloudBilling is Solvinity als een van de weinige cloudspecialisten in staat volgens klantwensen een volledige specificatie te leveren op basis van de werkelijke en actuele afname van diensten. Zo kunnen onze klanten het gebruik van diensten optimaliseren en de voordelen van cloud computing optimaal benutten.”

Rob Coppen, directeur bij CloudBilling: “CloudBilling biedt een moderne manier van dienstverlening. Hiermee kan Solvinity hun volledige portfolio aan producten en dienst>

Lees verder..

BizPress.nl