Persbericht: Dit zijn de finalisten van de Accenture Innovation Awards 2018Amsterdam, 8 oktober 2018 –  Accenture  heeft de 40 finalisten van de  Accenture Innovation Awards 2018 bekendgemaakt. De awards van de jaarlijkse innovatiewedstrijd voor start-ups worden dit jaar uitgereikt in acht categorieën, met vijf start-upfinalisten per categorie. Ruim 80 halvefinalisten gaven tijdens de Innovatie Expo 2018 in Rotterdam een pitch van één minuut om zo te proberen een plek in de finale te bemachtigen. Op basis daarvan selecteerden de categoriejury’s voor elke categorie vijf finalisten.

Met de Accenture Innovation Awards biedt Accenture beginnende ondernemers, die zich richten op de Nederlandse markt, een podium voor hun innovatieve producten en oplossingen, en een netwerk om deze verder uit te rollen. De finalisten krijgen op vrijdag 2 november 2018 de kans hun concept te presenteren aan een jury, investeerders en accelerators. Diezelfde dag vindt ook de uitreiking van de awards plaats.

Dit zijn per categorie de finalisten van de Accenture Innovation Awards 2018.

Klimaat

  1. SPONSH: Een temperatuurgevoelig, slim textiel. Als het koud is, wordt SPONSH hydrofiel en absorbeert het water uit de lucht zonder energie te verbruiken; als de luchttemperatuur  stijgt, wordt het textiel juist waterafstotend en geeft SPONSH het verzamelde water af.
  2. RAW Paints: Een poederformule die met toevoeging van water in duurzame, ademende >

    Lees verder..

BizPress.nl