Persbericht: DIRECTIEWIJZIGING CIRCLE SOFTWAREPer 1 januari 2019 neemt Bart Rossieau afscheid als algemeen directeur van Circle Software. Luuk van den Boom zal daarop toetreden tot de directie die daarnaast blijft bestaan uit Marko Adema en Raoul Coenegracht.

Bart is sinds 2009 lid van de directie van Circle Software, eerst als commercieel directeur en later als algemeen directeur. Sinds de zomer van 2016 is Bart daarnaast eindverantwoordelijk voor Shinto Labs, het zusterbedrijf van Circle Software dat zich richt op data gedreven oplossingen voor de overheid. Door het succes en de groei van Shinto Labs vraagt deze verantwoordelijkheid om meer aandacht. Voor Bart is dit een mooi moment om ruimte te maken voor nieuw talent.

Wij danken Bart voor zijn inspiratie en drive om onszelf – gedreven door de markt, onze medewerkers en technologische vernieuwing – te blijven ontwikkelen. We kijken uit naar de samenwerking tussen beide organisaties, waarin artificial intelligence en digitaal werken samenkomen tot waardevolle nieuwe toepassingen.

Luuk van den Boom is al lange tijd werkzaam bij Circle Software in commerciële en product management functies en in de laatste jaren als unitmanager van de Djuma business. In die functies was hij verantwoordelijk voor vernieuwing op zowel commercieel vlak als op het gebied van projectuitvoering en productbeleid.  Luuk’s aanpak kenmerkt zich door zijn sterke oriëntatie op de markt, brede kennis van het vakgebied en drive om te blijven innoveren.

In de nieuwe directie blijft Marko Adema verantwoordelijk voor sales en projecten, Raoul Coenegracht voor productontwikkeling en wordt Luuk verantwoordelijk voor marketing en productmanagement. Hiermee gaat Circle Software door op de ingeslagen weg een toonaangevend IT-dienstverlener en strategisch partner voor haar opdrachtgevers te zijn.


Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Wouter van den Eerenbeemt, marketing consultant Circle Software, wouter.vandeneerenbeemt@circlesoftware.nl, tel. +31(0)6 25 03 17 93.
 
Over Circle Software
Circle Software Group B.V. is een onafhankelijk Nederlands softwarehuis met vestigingen in Eindhoven en Sittard. De onderneming is gespecialiseerd in het ontwikkelen, implementeren en beheren van software oplossingen voor Enterprise Content Management op basis van de technologieplatformen Djuma, Verseon, Microsoft SharePoint Solutions en aanvullende ‘third party’ oplossingen. Zij levert toonaangevende oplossingen voor digitaal proces – en zaakgericht werken, e-dienstverlening en klantcontact, document- en records management en collaboration voor organisaties in (semi) overheid, onderwijs en aanverwante markten.


BizPress.nl