Persbericht: Dimension Data uitgeroepen tot Cisco Netherlands Partner of the Year en Enterprise Partner of the YearBarneveld – Dimension Data, global systems integrator en managed services provider, is tijdens het Cisco Partner Awards Diner bekroond met de Cisco Netherlands Partner of the Year-award en met de Enterprise Partner of the Year-award. Dimension Data heeft afgelopen Cisco-boekjaar jaar dubbele groeicijfers in de segmenten Commercial, Enterprise, Public en Service Provider gerealiseerd. De Awards worden jaarlijks door Cisco uitgereikt aan partners die een uitzonderlijke groei hebben gerealiseerd of zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden.

Afgelopen jaar wist Cisco-partner Dimension Data 22 procent groei in productboekingen te realiseren. Bovendien liet het bedrijf 57 procent groei in serviceboekingen zien. Aan de basis van het toekennen van de awards hebben niet alleen dehoge groeicijfers gestaan, maar ook de manier waarop deze tot stand zijn gekomen. Zo heeft een groei in Services en Enterprise Agreements, Recurring Offers en een integratie met het Security Portfolio en practices op het gebied van Intent Based Networking, MultiCloud en Collaboration geleid tot een algehele groei van bijna 30 procent.

Jeroen van Hamersveld, managing director van Dimension Data Nederland: “We zijn trots dat we ons Cisco Netherlands Partner of the Year mogen noemen als meest succesvolle Cisco-partner in Nederland. Tevens is het opnieuw ontvangen van de Enterprise Partner of the Year-award een kroon op ons succes in de enterprise-markt waarbij steeds meer middelgrote en grote organisaties zich tot Dimension Data wenden om zich te laten ontzorgen in hun digitale infrastructuur en security-domein.”

#####

Over Cisco
Cisco (Nasdaq: CSCO) is wereldwijd leider in technologie en zorgt er sinds 1984 voor dat het internet we>

Lees verder..

BizPress.nl