Persbericht: Dimension Data opent digital workplace Center of Excellence in NTT Global Innovation Center, Silicon ValleyBarneveld – Global technologie-integrator en managed services provider – en onderdeel van de NTT Group – Dimension Data opent een Digital Workplace Center of Excellence in het NTT Global Innovation Center in Silicon Valley.

Door de uitgebreide combinatie van spraak-, video-, end-user computing-, mobiliteits- en beveiligingstechnologieën voorziet de werkplek van de toekomst in voortdurende innovatie van nieuwe bedrijfsmodellen, processen en resultaten. Het Center of Excellence gaat geïntegreerde producten en diensten van bekende technologiebedrijven tot leven brengen. Voorbeelden zijn Apple, Cisco en VMware. Dit laat zien hoe Dimension Data met andere bedrijven samenwerkt om te zorgen voor het beste gebruik van technologie, afgestemd op de unieke behoeften van elke organisatie.

Het Center of Excellence, gevestigd in de innovatiehoofdstad van de wereld, laat geavanceerde digitale-werkplektechnologieën zien, zoals samenwerkings- en securitytools van Cisco en VMware Workspace ONE, het digitale, kennisgedreven werkplekplatform. Ook toont Dimension Data hoe Apple-apparaten te combineren zijn met de managed-servicediensten van het bedrijf, waardoor bedrijven altijd en overal een goede mobiele ervaring kunnen bieden.

Gasten kunnen het gesprek aangaan met experts die werken aan innovaties die de toekomst van werken zullen veranderen. In het centrum zijn de volgende technologieën te bekijken, gebundeld via Dimension Data Endpoint Lifecycle Management (ELM) Services, met als doel de gebruikerservaring te verbeteren en uitgebreide analytics te bieden.

  • Securityoplossingen die phishingaanvallen voorkomen, inloggegevens beschermen en frauduleuze applicaties detecteren.
  • Moderne same>

    Lees verder..

BizPress.nl