Persbericht: Digital Shadows groeit en breidt senior managementteam uitAmsterdam, 6 juli 2018 – Digital Shadows, expert op het gebied van digital risk management, kondigt de uitbreiding aan van het senior managementteam om de groei van het bedrijf te ondersteunen. Digital Shadows monitort sinds 2011 de digitale risico’s van organisaties op het open, deep en dark web. Met bijna 200 medewerkers in dienst en kantoren in Londen, San Francisco, Dallas, Singapore en Duitsland bedienen zij meer dan 200 organisaties wereldwijd. Sinds Alastair Paterson en James Chappell het bedrijf oprichtten, hebben zij in totaal 49 miljoen dollar aan investeringen opgehaald.

Nieuwe aanwinsten
Digital Shadows groeit met twee nieuwe medewerkers. Felix Knoll voegt zich bij het managementteam als Chief Revenue Officer. In zijn nieuwe functie houdt hij toezicht op het succes van de klanten en de wereldwijde sales van SearchLight. Knoll bouwde hiervoor de wereldwijde salesafdeling op voor eSentire, een leider op securitygebied. Daarvoor werkte hij onder andere voor Symantec, Mercury Interactive en Sun Microsystems.

Daarnaast is Russell Bentley van start gegaan bij Digital Shadows als Vice President Product. Hij is verantwoordelijk voor de productstrategie en leidt de teams voor productbeheer en gebruikerservaring. Hij zorgt ervoor dat Digital Shadows waardevolle problemen voor haar klanten blijft oplossen naarmate de markt en bedreigingen zich ontwikkelen. Bentley heeft meer dan tien jaar technische ervaring op het gebied van cybersecurity, onder andere als VP Product Management bij BAE Systems Applied Intelligence.

Interne veranderingen
Naast de uitbreiding met twee nieuwe medewerkers vindt binnen het managementteam een aantal veranderingen plaats. Zo bekleedt James Chappell, voor>

Lees verder..

BizPress.nl