Persbericht: Digital Gateway to Europe sluit samenwerking met global tech news platform HostingJournalist.comAmsterdam, 17 januari 2018 – Digital Gateway to Europe (DG), een Nederlands initiatief waaraan overheid en de connectivity/hosting/datacenter sector zich hebben verbonden – met als achterban onder andere Invest in Holland, Dutch Data Center Association, Quanza, EvoSwitch, Custom-Connect en KPMG, heeft een samenwerking gesloten met HostingJournalist.com ten behoeve van kennisdeling binnen de internationale cloud, hosting en datacenter sector. In samenwerking met HostingJournalist.com is DG van plan om kennisdeling op het gebied van datacenter services internationaal te bevorderen via online exposure en evenementen.

Digital Gateway to Europe zal zijn Engelstalige marktrapporten delen in het nieuw in te richten Knowledge Center op HostingJournalist.com – een global nieuwsplatform met artikelen, video’s, interviews, blogs, en meer, voor de wereldwijde cloud, hosting en datacenter industrie. Binnen het Knowledge Center op HostingJournalist.com krijgen bezoekers gratis toegang tot marktrapporten zoals: European Data Hub Comparison; State of The Dutch Data Centers; en Fact Sheet Value Proposition of NL and EU Data Protection Legislation (GDPR). Een ander resultaat van de samenwerking tussen DG en HostingJournalist.com op het gebied van kennisdeling betreft bijvoorbeeld de opname van een HostingJournalist.com nieuws feed op www.digitalgateway.eu.

“HostingJournalist.com is een snelgroeiend redactioneel platform met geweldige artikelen, interviews, blogs, video’s en meer – nu TheWHIR is gestopt is dit wereldwijd een van de weinige serieuze tech media outlets die relevant nieuws brengt voor de

Lees verder..

BizPress.nl