Persbericht: devolo Home Control met nieuwe Alexa smart home skill: stembediening voor het smart homeBunnik, 19 februari 2019 – “Alexa, doe het licht in de woonkamer aan” – dit soort simpele opdrachten werkt nu ook voor devolo Home Control. Na een eenvoudige installatie van de nieuwe devolo smart home skill hebben eigenaren van een met Alexa compatibel apparaat een ruime hoeveelheid smarthomespraakopdrachten tot hun beschikking. Van het bedienen van de verlichting tot en met het instellen van de thermostaat.

Luister goed!
“Alexa, stel de woonkamertemperatuur in op 22 graden.” devolo Home Control luistert vanaf nu naar deze en andere opdrachten op het moment dat je ze hardop uitspreekt. Of het nu gaat om de thermostaat in de badkamer, woonkamer of zelfs een complete groep apparaten: schakelaars of je smartphone zijn voor deze handelingen nu overbodig.

Vanaf het moment dat je ’s ochtends wakker wordt, ervaar je niets dan gemak. Heb je een ‘My good morning’-scenario ingesteld? Dan vinden verschillende dingen automatisch plaats. Als je de stemassistent wakker maakt met “Ale>

Lees verder..

BizPress.nl