Persbericht: Dell introduceert de meest flexibele ‘zero-footprint’ PC ter wereldAmsterdam – Dell Technologies introduceert de nieuwe OptiPlex 7070 Ultra, een innovatieve desktop waarbij de krachtige technologie verticaal binnen in het dunne en lichte display-standaard is verwerkt. Met het meest flexibele ‘zero-footprint’ desktop-design in de markt, is de OptiPlex 7070 Ultra prachtig om te zien, creëert meer ruimte, heeft een strakke afwerking en is modulair zodat klanten hem kunnen upgraden en configureren wanneer dat nodig is. Dankzij dit ontwerp kunnen de PC en het display onafhankelijk van elkaar worden geupgrade en onderhouden.

“IT-leiders moeten kosten laag houden en werknemers de flexibiliteit en vrijheid geven om op de meest productieve manier te werken. Steeds meer organisaties gaan over op open werkvloeren en zijn daarom op zoek naar technologie die ruimte op het bureau, productiviteit en IT-investeringen maximaliseert”, zegt Dave Lincoln, vice president of Fixed Computing van Dell. “Vijfendertig jaar geleden veranderde Dell de manier waarop PC’s werden gemaakt en geleverd. Met de OptiPlex 7070 Ultra doen we dat opnieuw, met een innovatieve desktop-oplossing.”

Klantonderzoek van Dell toont aan dat bedrijven hun systemen graag upgraden. Ze houden tevens van de esthetiek van een All-in-One. Omdat sommige klanten hun computers vaker upgraden dan hun displays, combineert de Ultra het beste van een traditionele desktop en een All-in-One in een nieuw, innovatief platform.

Flexibel en innovatief design
De OptiPlex 7070 Ultra heeft elementen die geconfigureerd kunnen worden voor ultieme flexibiliteit en prestaties. Deze functies omvatten:

  • Onafhankelijke upgr>

    Lees verder..

BizPress.nl