Persbericht: De tools om winnende pitches te scripten, vormgeven en presenterenDavid Beckett heeft ruim zevenhonderd startups gecoacht en geholpen om meer dan honderdzeventig miljoen euro aan investeringen op te halen. Hij heeft professionals in innovatieteams getraind bij bedrijven als Google, IKEA, Unilever, Booking.com en PwC. Verder coacht hij sprekers van TEDx Amsterdam, CERN en München.

In zijn boek Pitch en win reikt hij praktische tools aan om korte, professionele, overtuigende pitches te Scripten, Vormgeven en Presenteren. Davids methode is getest door honderden pitchers en beoordeeld door talloze investeerders en bestuursleden. De focus ligt op direct bruikbare tools en op voorbeelden uit de praktijk. Stap voor stap word je naar je beste pitch ooit begeleid.

In mei 2018 verscheen de Engelse editie van dit boek, Pitch to Win.


‘Ik heb gezien hoe David mensen die matig presenteerden, transformeerde tot fantastische pitchers. Volg de stappen in Pitch en win en je maakt grote kans om met succes te pitchen voor de middelen die je nodig hebt om van jouw innovatie-ideeën een succes te maken.’ – Patrick de Zeeuw, medeoprichter Startupbootcamp­

Algemene informatie
Titel: Pitch en Win
ISBN:9789462762459 (Engelse editie 9789462762459)
Prijs: € 25,00

BizPress.nl