Persbericht: De Colruyt Group schakelt Juniper Networks in voor hulp bij zijn digitale transformatieJuniper Networks, leverancier van geautomatiseerde, schaalbare en veilige netwerken, maakt bekend dat de Colruyt Group, een van de grootste retailers van België en Frankrijk, netwerkoplossingen van Juniper Networks heeft ingezet om voor verbeterde gegevensverbindingen te zorgen. Dit was nodig om de exponentiële groei van zijn netwerkverkeer op te vangen.

De Colruyt Group opereert onder ruim 40 merken. Het meer dan 80 jaar geleden opgerichte concern levert voeding, non-foodproducten en groothandelsdiensten. Het bedient zowel de zakelijke als consumentenmarkt. De Colruyt Group is eigenaar van 553 winkels. Het levert daarnaast aan 581 onafhankelijke winkels in België en Frankrijk en biedt zijn producten via webwinkels aan. De Colruyt Group is eigenaar van de merken BIO-planet, Collishop, Cru, dreambaby, DreamLand, OKay, SPAR Belgium, MyUnderwear24, NewStory, Newpharma en ZEB en een netwerk van DATS24-tankstations in België.

Colruyt staat voor de opgave om kwalitatief hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen aan te bieden en klanten optimaal gebruiksgemak te bieden. Dit is nodig om zijn leiderschapspositie te behouden en versterken. Het concern moet daarnaast een soepele werking waarborgen van zijn bedrijfskritische applicaties (voor onder meer voorraadbeheer) en de technologische infrastructuur die klantgerichte diensten ondersteunt. Dit vormt de sleutel tot tevreden en trouwe klanten.

Geconfronteerd met een snelle groei van de vraag naar zijn producten en diensten zag het concern zich genoodzaakt om zijn WAN en LAN te moderniseren, zodat het de groeiende netwerkactiviteit effectief kon opvangen.

Belangrijkste nieuwsfeiten

Lees verder..

BizPress.nl