Persbericht: De Alliantie en Open Line slaan de handen ineenAmsterdam, 9 juli 2018 – Woningcorporatie de Alliantie en Cloud dienstverlener Open Line zijn onlangs een partnerschap aangegaan. Open Line is hiermee de komende vijf jaar de Trusted Cloud Services partner van de Alliantie.

Na een uitvoerig selectietraject, onder begeleiding van Quint Wellington Redwood, bleek Open Line de beste partner voor de Alliantie. Open Line levert vanuit haar twee datacenters (Landgraaf en Maastricht-Airport) een stabiele – volledige gemanagede – clouddienstverlening met hoge beschikbaarheid en kwaliteit en additionele diensten op basis van Azure.

Als partners zetten de Alliantie en Open Line IT prominent in als aanjager voor zowel de digitale – als de business transformatie. Hiermee creëert de Alliantie meer ruimte om zich te focussen op haar core business: ’betaalbaar en goed wonen in prettige buurten’, én dit op innovatieve wijze te (blijven) doen. Om de aanwezige kennis van de Alliantie te borgen in de Open Line organisatie, komen de IT-medewerkers van de Alliantie in dienst bij Open Line.

Toekomstbestendig
In onze zoektocht naar mogelijkheden voor outsourcing, lag de nadruk op het woord partner. De Alliantie ervaarde tijdens de selectie al direct een ‘klik’ met Open Line. De open en enthousiaste houding werd in elk gesprek weer opnieuw gevoeld en bevestigd, met iedere medewerker van Open Line die langskwam. Zonder twijfel is Open Line in staat om de gevraagde dienstverlening te leveren en is in het traject door de Alliantie maximaal uitgedaagd om hierin ook innovatieve vernieuwingen door te voeren. Wij stappen vol vertrouwen in deze samenwerking en verwachten dat we samen zorgen voor uiteindelijk een optimale dienstverlening voor onze huurders.”, aldus Dannis Noom, Manager Automatisering bij de Alliantie.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Open Line

Met het hoofdkantoor op Maastricht Airport, vestigingen in Landgraaf, Eindhoven, Arnhem, Amsterdam en Capelle aan den IJssel, levert Open Line met meer dan 200 medewerkers en twee eigen tier-III datacenters, volledig gemanagede hybride clouddiensten aan o.a. klanten in de zorg, de overheid en industrie.
https://openline.nl/

Over de Alliantie
De Alliantie is een woningcorporatie met goede en betaalbare huizen voor mensen met een bescheiden inkomen. Huurhuizen, maar ook koopwoningen. De Alliantie verhuurt, onderhoudt, bouwt en verkoopt ruim 53.000 woningen in de regio’s Amsterdam, Almere, Amersfoort en Gooi en Vechtstreek. De Alliantie is een stichting en een toegelaten instelling in de zin van de Woningwet.
http://www.de-alliantie.nl

Voor meer informatie:
Open Line
Emile Stam, manager marketing en communicatie
0615055290 / emile.stam@openline.nl

De Alliantie
Rifka Hart, Adviseur communicatie
0615885173 / rhart@de-alliantie.nl

BizPress.nl