Persbericht: Datto stelt Tim Weller aan als CEOAmsterdam, 9 januari 2019 –  Datto, Inc. stelt Tim Weller aan als nieuwe Chief Executive Officer. Weller volgt hiermee oprichter Austin McChord op, die afgelopen najaar het dagelijks management al overdroeg, maar wel actief blijft als bestuurslid. Weller start per direct als CEO, een naadloze overgang na de interim-rol als manager van het Datto Executive Team, die hij de afgelopen twee maanden vervulde. 

“Ik voel me vereerd dat ik de rol van CEO van Datto mag vervullen”, zegt Weller. “Ook nu we blijven groeien, blijven we ons inzetten voor de MSP-community. Ik kijk uit naar de samenwerking met Austin, de andere leden van het bestuur en het gehele Datto-team om open oplossingen te creëren, waarbij partners centraal staan, en om producten door te ontwikkelen voor MSP’s over de gehele wereld.”

Weller startte in juni 2017 bij Datto. Daar begon hij als Chief Financial Officer, vervolgens werd hij President en Chief Operating Officer. In deze functies leidde Weller de dagelijkse bedrijfsvoering, stelde hij internationale go-to-market-strategieën op en speelde hij een grote rol bij de fusie van Datto en Autotask. Ook was hij belangrijk voor het succes en de groei van Datto. Weller heeft vanaf het begin bij Datto nauw samengewerkt met het management en de raad van bestuur. 

“We kijken uit naar deze nieuwe fase in de groei van Datto en zijn ervan overtuigd dat Tim de juiste kandidaat is om het bedrijf te leiden en Datto’s marktleidende positie in de branche te behouden door middel van strategische groei en innovatie waarbij de MSP centraal >

Lees verder..

BizPress.nl