Persbericht: Datto kondigt nieuwe functies aan om MSP’s nog betere dienstverlening te biedenAmsterdam, 20 juni 2018 – Datto, de wereldwijd toonaangevende leverancier van IT-oplossingen via managed service providers (MSP’s), introduceert verschillende nieuwe productverbeteringen om MSP-partners nog beter van dienst te kunnen zijn. De nieuwe functies bestaan uit Rapid Rollback, een baanbrekende tool voor serverherstel, verbeteringen voor de Autotask PSA Taken-gebruikersinterface en een nieuwe, levenslange garantie voor alle accesspoints, switches en managed power devices van Datto.

“Bij Datto ligt de focus altijd op onze MSP-partners. Met de functies die we nu tijdens DattoCon bekendmaken, kunnen ze nog makkelijker betrouwbare, schaalbare diensten leveren en zo hun business doen groeien”, zegt Austin McChord, CEO en oprichter van Datto. “Met ons brede productportfolio blijven we MSP’s kansen bieden om nieuwe klanten aan te trekken en diepere relaties met bestaande klanten te ontwikkelen. Dankzij ons open-ecosysteem kunnen onze partners de tools kiezen, die het best passen bij hun behoeften – ook als dat niet onze eigen tools zijn.”

Er worden onder andere verbeteringen aangebracht aan het Business Continuity and Disaster Recovery-platform (BCDR).

  • Rapid Rollback: zet bestandssystemen terug naar functionerende staat wanneer grote, ongewenste veranderingen zijn doorgevoerd zonder dat hiervoor de gehele machine een nieuw image nodig heeft. De tool voert vergelijkingstests uit tussen bestaande bestandssystemen en de laatste back-up om zo automatisch alleen de veranderde bestanden in de image te ontdekken en te herstellen. Dat scheelt de MSP veel tijd.
  •  Advanced Backup Verification: een serie automatis>

    Lees verder..

BizPress.nl