Persbericht: DATAPLACE WINT EUROPESE AANBESTEDING VAN DE VEILIGDHEIDSREGIO UTRECHT EN LEVERT EEN TWINDATACENTEROPLOSSINGUtrecht , 13 juli 2018 : De Veiligheidsregio Utrecht (VRU) heeft Dataplace geselecteerd en gecontracteerd als leverancier voor haar twin datacenter oplossing. De VRU organiseerde in het voorjaar van 2018 een openbare Europese aanbesteding om een nieuwe leverancier te selecteren en heeft de inschrijving van Dataplace als beste beoordeeld. De dienstverlening die de VRU bij Dataplace zal afnemen bestaat uit het afnemen van een aantal 19” racks verdeeld over de locaties Dataplace Utrecht en Dataplace Rotterdam.  
 
Dataplace is trots op het feit dat deze aanbesteding, van een gerenommeerde partij als de Veiligheidsregio Utrecht, hun is gegund. Gerben van der Veen, algemeen directeur, van Dataplace vertelt hierover: “De Veiligheidsregio Utrecht houdt zich bezig met een essentiële en zeer belangrijke taak. Dataplace is verheugd dat zij als winnende partij uit de bus is gekomen en op deze wijze de basis van de ICT infrastructuur kan invullen voor de Veiligheidsregio Utrecht”.

Ook vanuit Veiligheidsregio Utrecht is men uiterst content met de uitkomst van de aanbesteding: “Dataplace heeft zich geprofileerd als een flexibele, laagdrempelige organisatie die het hoogste kwaliteitsniveau nastreeft. Daarbij is voor ons de fysieke nabijheid van één van de datacenters een zeer prettige bijkomstigheid”, aldus Michael Blaas, Hoofd Informatiemanagement en ICT van de Veiligheidsregio.


Bijschrift foto: Michael Blaas (Veiligheidsregio Utrecht) en Dave Dekkers (Dataplace) tijdens het ondertekenen van de overeenkomst. 

Lees verder..

BizPress.nl