Persbericht: Danny Frietman aangesteld als nieuw lid raad van advies van HAL24KAmsterdam, 15 februari 2019 – Data science-specialist HAL24K heeft Danny Frietman aangetrokken als nieuwe adviseur. Frietman is een entrepreneur en belangrijke initiator van nieuwe initiatieven in de zakelijke mobiele markt en digitale markt. Met als belangrijkste focuspunt het delen van kennis tussen eindgebruikers creëerde hij een ecosysteem speciaal gericht op de specifieke behoeften van deze markt, zowel offline als online.

Frietman is medeoprichter van Enterprise Summit, was tijdens SXSW verantwoordelijk voor New Dutch Wave en tijdens het Mobile World Congress en de Smart City Expo voor Holland Pavilion. Bovendien is hij medeoprichter van MobileMindz en de Enterprise App Store, en investeert hij in diverse ondernemingen, met de Indiase blockchain-scale-up KrypC als meest recente. Frietman won recentelijk, als geboren en getogen Hagenaar, een The Hague Award voor Personality of the Year 2018.

“Ik ken de oprichters van HAL24K al meer dan tien jaar en volg de indrukwekkende stappen die het bedrijf maakt al sinds de oprichting”, zegt Frietman. “Met hun oplossingen voor smart infrastructure is HAL24K nu al een erkende leider in de markt voor data analytics en machine learning. Het is een voorrecht om deel uit te maken van hun Advisory Board en zo bij te dragen aan hun succes.”

Jerome Mol, CEO van HAL24K: “Danny brengt een groot, wereldwijd netwerk van CxO’s en intensieve relaties met internationale en lokale overheden met zich mee. Zowel zijn uitgebreide kennis en expertise, als zijn vele contacten zullen ons veel profijt bieden bij de verdere uitbreiding naar internationale markten. We kijken ontz>

Lees verder..

BizPress.nl