Persbericht: D-Link toont nieuwste Wireless- en smarthome producten op CES 2018D-Link, internationaal fabrikant van netwerkapparatuur, toont tijdens CES 2018 haar nieuwste Wireless- en Smart Home producten. Tevens zal de nieuwe mydlink-app voor zowel Android als iOS gepresenteerd worden. De nieuwe mydlink-app biedt ondersteuning voor Google Assistant en Amazon Alexa voor de ultieme Smart Home. Bovendien maakt deze integratie Cloud Recording voor de nieuwste bewakingscamera’s van D-Link mogelijk.

Tot slot zal D-Link een reeks aan geavanceerde routers tentoonstellen. Deze zijn ontwikkeld in samenwerking met McAfee en Intel, met een focus op veiligheid, om cyberaanvallen te detecteren, te bestrijden of zelfs te voorkomen. Daarnaast ondersteunen de routers de nieuwste standaard voor draadloze Wi-Fi netwerken, 802.11AX, en leveren ze superieure prestaties bij activiteiten die veel van de bandbreedte vragen zoals streaming, gaming en VR.

Vind D-Link @ Tech West, The Venetian, Titian 2302 en/of lees verder voor meer informatie over haar nieuwste introducties tijdens CES 2018.

mydlink Wi-Fi Smart Plug (DSP-W115), Wi-Fi Smart Power Strip (DSP-W245) en nieuwe mydlink-app


269136 dsp w245 6f8e83 large 1515398999

Lees verder..

BizPress.nl