Persbericht: CRYPSYS WORDT OMGEDOOPT TOT INFINIGATE EN BREIDT PORTFOLIO UIT MET EMM-OPLOSSINGEN VAN MOBILEIRONMobileIron en CRYPSYS, een Nederlandse Value Added Distributeur (VAD) gespecialiseerd in IT-security-oplossingen, hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Gezamenlijk zullen zij het IT-kanaal van hoogwaardige mobiele security-oplossingen voorzien. Dit werd gister bekend gemaakt tijdens de CRYPSYS partnerdag in Nieuwegein, waar ook de naamswijziging van CRYPSYS werd aangekondigd. CRYPSYS werd in januari 2018 overgenomen door het Zwitserse Infinigate en zal vanaf nu officieel onder deze naam verder gaan.

Het succes in de Benelux en de in-house expertise van CRYPSYS waren aanleiding voor de overname door het in Zwitserland gevestigde VAD Infinigate. Infinigate levert sinds deze overname IT-oplossingen in 10 Europese landen. CRYPSYS voerde een selectief portfolio, om consistente, hoogwaardige kwaliteit te kunnen leveren en de interne kennis en kunde optimaal te waarborgen. Met de EMM-oplossingen van MobileIron kan het bedrijf nu voldoen aan de toenemende vraag naar mobiele security.

Ferencz Jakupcsek, Channelmanager bij Infinigate (voorheen CRYPSYS): “De mobiliteit van werknemers neemt al jaren toe en daarmee groeit ook de vraag naar mobiele security. CRYPSYS kon qua functionaliteit tot voor kort echter nog niet aan alle wensen voldoen. Infinigate levert al jaren MobileIron-diensten in diverse Europese landen en door de overname kregen wij meer inzicht in de mogelijkheden en effectiviteit van de oplossingen. Het werd ons al snel duidelijk dat we met MobileIron wel aan de vragen uit de markt tegemoet kunnen komen. MobileIron is een A-merk, marktleider en al zeven jaar op rij leider in Gartner’s Magic Quadrant voor EMM-suites. Dat maakt hen een mooie toevoeging aan ons portfolio.”

Met het EMM-platform van MobileIron kunnen bedrijven apparaten, applicaties en data beveiligen en beheren zonder af te doen aan de privacy of gebruikerservaring van hun medewerkers. MobileIron beschermt de data-uitwisseling tussen applicat>

Lees verder..

BizPress.nl