Persbericht: CoolProfs breidt uit met 4 nieuwe junior consultantsOude Wetering, 25 januari 2019 – De organisatie van  CoolProfs groeit snel. De rapid development partner heeft deze maand vier nieuwe junior  OutSystems consultants in dienst genomen. Na een periode van onboarding – waarbij ze ook OutSystems trainingen volgen – zullen deze nieuwe medewerkers plaatsnemen in de scrumteams bij klanten van CoolProfs. Daar bouwen ze aan en adviseren ze over innovatieve, zakelijke kernapplicaties.

De nieuwe CoolProfs zijn:

  • Brian de Bruijn, 26 jaar, afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool in Integrale Veiligheidskunde. Tijdens zijn afstuderen werkte Brian als onderzoeker bij Gemeente Rotterdam op de afdeling Directie Veiligheid. Brian volgde een traineeship Java programmeren en kwam via Young Capital bij CoolProfs terecht. “CoolProfs is een laagdrempelige organisatie met veel persoonlijke aandacht en waar je vanaf dag één bij lopende zaken betrokken wordt.”
  • Edwin Kaptein, 30 jaar, MSc Molecular Cell Biology aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Vanuit zijn interesse voor programmeren en IT besloot Edwin een traineeship in deze richting te volgen en kwam zo in aanraking met CoolProfs. “Vanaf het eerste moment merkte ik al dat CoolProfs het goed voor elkaar heeft. Naast dat er professioneel en hard gewerkt wordt, is het een heel open en gezellige organisatie.”
  • Sander Katier, 21 jaar, heeft de opleiding Business IT & Management aan de Hogeschool van Utrecht genoten. Via rec>

    Lees verder..

BizPress.nl