Persbericht: Contactloos betalen met ICS Visa Cards via Garmin en Fitbit smartwatchesDiemen, 11 juni 2019 – Visa Card-houders van ICS kunnen voortaan contactloos betalen via een Fitbit of Garmin Smartwatch. Zo kunnen zij op bijna 300.000 plaatsen in Nederland makkelijk, snel en veilig betalen met hun smartwatch. Bovendien profiteren ze van de gebruikelijke voordelen van een creditcard, zoals een aankoopverzekering tegen verlies, diefstal en beschadiging van vrijwel alle aankopen. Contactloos betalen met een Garmin of Fitbit smartwatch is nu mogelijk voor alle klanten met een door ICS uitgegeven creditcard.

Veiligheid
Met de Fitbit app of de Garmin Connect Mobile app op hun mobiele telefoon kunnen kaarthouders hunICS Card toevoegen aan de wallet op hun smartwatch. De betaaloptie wordt geactiveerd door het intoetsen van de pincode van de smartwatch. Deze betaaloptie blijft actief totdat men de smartwatch van de pols haalt of na het verstrijken van 24 uur.

Creditcard om je pols
Dev Rossa, Alliance Management Officer bij ICS: “ICS wil veilig betalen op zoveel mogelijk manieren mogelijk maken. Contactloos betalen via Garmin Pay en Fitbit Pay past bij deze ambitie. Vanaf nu heb je je ICS creditcard niet alleen in je portemonnee, maar ook om je pols. Hierdoor kun je snel, eenvoudig en veilig betalen via een smartwatch én je profiteert van alle voordelen die bij een creditcard horen, zoals de aankoopverzekering tegen verlies, diefstal en beschadiging van vrijwel alle aankopen.”

Positieve reacties op gebruik Garmin Pay met creditcards
Garmin Pay in combinatie met een ICS Visa Card is deze week officieel geïntroduceerd. In de afgelopen weken is op kleine schaal al ervaring opgedaan. “Gebruikers zijn ontzettend positief. Contactloos betalen via een Garmin of Fitbit smartwatch gaat veilig, eenvoudig en snel. Daarnaast krij>

Lees verder..

BizPress.nl