Persbericht: Computable kondigt nieuw startup-platform Computable NEXT aan


  • ICT-vaktitel Computable viert vijftigste verjaardag op 21 september 2018
  • Computable kondigt Computable NEXT aan: een nieuw startup-platform dat innovatie in Nederland een boost gaat geven
  • Computable NEXT is voor en over Nederlandse tech-startups
  • 50-jarig jubileumfeest Computable vindt plaats op 31 oktober 2018

ICT-vaktitel Computable kondigt op zijn vijftigste verjaardag een nieuw platform aan: Computable NEXT. Dit platform gaat op 31 oktober 2018 officieel van start en geeft een inkijkje in de wereld van Nederlandse tech-startups. Met het platform wil Computable de verbindende schakel zijn tussen deze jonge ondernemingen en de gevestigde ICT-orde in de Nederlandse markt, zodat ze gezamenlijk innovatie verder kunnen stimuleren.

Computable kondigt de nieuwe strategie op zijn eigen verjaardag aan. Op 21 september 1968 werd namelijk de eerste uitgave van Computable verspreid en sindsdien informeert de vaktitel over de Nederlandse ICT-markt en helpt het ICT’ers in hun carrière. In al die jaren stond innovatie centraal en dat zal met Computable NEXT ook de komende vijftig jaar zo blijven. Er wordt daarbij vooral gekeken naar al die mooie tech-startups die Nederland rijk is; naar welke innovatieve technologieën zij naar de markt brengen en hou zij zich als organisatie ontwikkelen.

Onder de noemer ‘Accelerating startup innovation’ gaat Computable Nederlandse tech-startups helpen met hun ontwikkeling. De ICT-vaktitel doet dit vooral met exposure. Tech-startups kunnen namelijk gratis een bedrijfspagina op Computable NEXT krijgen, maar kunnen ook aan de Nederlandse ICT-markt laten zien wat zij inhoudelijk allemaal in huis hebben en hoe zij als organisaties zich ontwikkelen.

De content die gecreëerd wordt rondom de Nederlandse startups kunnen zij via hun eigen kanalen verder uitdragen. Voor>

Lees verder..

BizPress.nl