Persbericht: Commvault en HPE brengen back-up en herstelmogelijkheden naar de cloudCommvault, leverancier van enterprise oplossingen voor back-up en herstel, archivering en gegevensbeheer in elke hybride omgeving, introduceert een oplossing die het in samenwerking met Hewlett Packard Enterprise (HPE) heeft ontwikkeld. Het gaat om een volledige integratie van de softwareoplossing Commvault Complete Backup & Recovery met de StoreOnce-systemen van HPE, waaronder HPE StoreOnce Catalyst. De software van Commvault draagt daarbij zorg voor de complete cyclus van databeheer voor StoreOnce-systemen van HPE. De naadloze integratie tussen deze systemen met behulp van Catalyst Copy biedt een oplossing voor actuele problemen op het gebied van back-ups, herstel en compliance. Deze oplossing vereist minder menselijke tussenkomst en stelt organisaties in staat om de voortdurende gegevensaanwas op te vangen.

De integratie van de softwareoplossing Commvault Complete Backup & Recovery met de HPE StoreOnce-systemen stroomlijnt de opslagkosten, reduceert het netwerkverkeer, maakt het mogelijk om data probleemloos te verplaatsen en vereenvoudigt het databeheer. Gebruikers kunnen daarnaast een beroep doen op ingebouwde functies voor betrouwbare en kostenefficiënte back-ups naar de public, private of hybrid cloud. Deze mogelijkheden worden verzorgd door HPE Cloud Bank Storage, een functie die wordt opgenomen in een nieuwe release van de software van HPE die in november gepland staat.

De nieuwe oplossing van Commvault en HPE biedt ondersteuning voor deduplicatie aan de bron met een laag bandbreedteverbruik die voorziet in geautomatiseerde verplaatsing van data en lagere opslagkosten naarmate data veroudert. De gegevensoverdracht vindt plaats op basis van definieerbare beleidsregels. De oplossing biedt daarnaast ondersteuning vo>

Lees verder..

BizPress.nl