Persbericht: COMMVAULT BRENGT DATABEHEER EN GEGEVENSBESCHERMING NAAR GEBRUIKERS VAN IBM BUSINESS RESILIENCY SERVICES



Commvault maakt bekend dat het een nieuwe samenwerking is aan gegaan met IBM. IBM Business Resiliency Services zal een managed service aanbieden op basis van de softwareoplossingen van Commvault voor databeheer en gegevensbescherming, met inbegrip van het Commvault Data Platform. IBM Business Resiliency Services kan zijn wereldwijde klanten daarmee één krachtig platform bieden voor het beheren, herstellen, migreren en indexeren van al hun data en het maken van back-ups. Dit is zowel op locatie als in de cloud mogelijk.

IBM Business Resiliency Services biedt organisaties de mogelijkheid om de software van Commvault te gebruiken op locatie, in een beheerde infrastructuur, in een datacenter van IBM of in IBM Cloud. IBM Business Resiliency Services gaat de software als autonome oplossing en als managed service aanbieden. De software van Commvault biedt klanten van IBM in de zorgsector daarnaast mogelijkheden voor het beheer van waardevolle data en medische beelden in MEDITECH, Epic en andere systemen voor de opslag van elektronische patiëntengegevens.

IBM bundelt zijn krachten met Commvault in een tijd waarin steeds meer bedrijven tot het besef komen dat ze een eenvoudig, krachtig en uitgebreid platform voor databeheer en gegevensbescherming nodig hebben dat de complexiteit van hun IT-omgeving terugdringt. De opkomst van de digitale economie drijft deze complexiteit verder op, omdat bedrijven gebruikmaken van steeds grotere volumes aan ongelijksoortige data, terwijl geavanceerde cyberbedreigingen zoals ransomware in aantal toenemen. De complexiteit wordt verder versterkt door de invoering van nieuwe richtlijnen voor gegevensbescherming zoals de AVG en het gebruik van steeds heterogenere IT-omgevi>

Lees verder..

BizPress.nl