Persbericht: Commvault benoemt Nasreen Husain tot Partner Business Manager BELUXCommvault, wereldwijd leider in zakelijke oplossingen voor back-up en herstel, archivering en cloud computing, maakt bekend dat het Nasreen Husain heeft aangesteld als Partner Business Manager BELUX bij Commvault. Husain versterkt het Belgische team kort nadat Commvault haar channelfocus aanzienlijk heeft aangescherpt en het productportfolio structureel heeft vereenvoudigd.
Commvault wil uitgroeien tot de voorkeurspartner op het gebied van back-up & recovery en databeheer. Het bedrijf kondigde begin augustus een aanzienlijke uitbreiding aan van de middelen en het channel team dat ter beschikking staat. Zo werd eerder Scott Strubelbenoemd tot Worldwide Head of Channels, komen er additionele Partner Development Funds beschikbaar en is er sterk ingezet op de Partner Portal.

Daarnaast is het productaanbod van Commvault, dat uitgebreide mogelijkheden voor back-up & recovery en databeheer combineert met een opslaginfrastructuur, service orchestration en data governance, volledig 

Lees verder..

BizPress.nl