Persbericht: commercetools voor het tweede achtereenvolgende jaar genoemd als ‘Visionair’ in het Gartner Magic Quadrant for Digital CommerceAmsterdam, 27 augustus 2019 – commercetools, toonaangevend leverancier van innovatievecommercesoftware, is in het Gartner Magic Quadrant for Digital Commerce van 2019 opnieuw genoemd als ‘Visionairy’. Het bedrijf staat voor het tweede achtereenvolgende jaar op deze prestigieuze lijst (1).

Dirk Hoerig, CEO van commercetools: “We hebben met commercetools een uitstekend jaar achter de rug dankzij sterke uitbreiding van ons klantenbestand in alle sectoren, de opening van kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Singapore en Vietnam, en de realisatie van 99,9 procent uptime wereldwijd sinds augustus 2018. Het is zeer bevredigend dat de vooruitgang die we hebben geboekt, wordt erkend door Gartner, in het bijzonder waar het gaat om de vooruitgang in vergelijking met vorig jaar op de criteria ‘volledigheid van visie’ en ‘executiekracht’. Maar het meest trots ben ik op het feit dat onze klanten keer op keer aangeven hoe effectief en waardevol het was voor hen om met onze teams te werken.”

Met het oog op de behoefte van bedrijven aan een flexibeler commerceoplossing bouwde commercetools zijn platform vanaf de grond op als een cloud-native applicatie die bedrijven toegang biedt tot dezelfde techniek als grote e-commercespelers. Sinds de lancering zes jaar geleden hebben honderden internationale merken het platform ingezet. Met het platform kunnen retailers en merken snel commerceactiviteiten toevoegen aan kanalen en apparaten, die veel verder gaan dan de traditionele webshops. Hieronder vallen mobiele apps, onlinegames, artificial en virtual reality (AR en VR) en socialmediakanalen, en aan het internet verbonden apparaten zoals kiosken, wearables en auto’s.

Een gratis exemplaar van het Gartner 2019 Magic Quadrant for Digital Commerce-rapport is te downloaden op de website van het bedr>

Lees verder..

BizPress.nl