Persbericht: commercetools als Visionary opgenomen in Gartner Magic Quadrant for Digital Commercecommercetools, wereldwijd en toonaangevend leverancier van innovatieve commercesoftware, is als Visionary opgenomen in het Gartner Magic Quadrant for Digital Commerce. Het in juni 2018 uitgekomen rapport biedt een overzicht van de markt voor commerceplatforms en evalueert daarbij in totaal achttien verschillende leveranciers.

Volgens het Magic Quadrant-rapport zal tien procent van de digital commerce-organisaties in 2020 via een platformbusiness de transitie maken naar digital business. Daarvan zal zestig procent gebruikmaken van een open en flexibel commercesysteem om onlinegroei te kunnen schalen. 1

Moderne oplossing voor de nieuwe commercewereld
“Voor ons is de opname als Visionary in het Magic Quadrant for Digital Commerce een erkenning voor de passie en focus waarmee onze werknemers en partners over de gehele wereld zich inzetten om de nieuwe commercewereld te voorzien van een moderne oplossing”, zegt Dirk Hoerig, CEO van commercetools. “We zien in de benoeming niet alleen een bevestiging van onze visie, maar ook dat ons vermogen om die waar te maken, door Gartner in positieve zin erkend wordt.”

commercetools werd pionier op het gebied van het gebruik van microservices voor commerce, omdat het merkte dat veel bedrijven behoefte hebben aan een flexibele en modulaire commerceoplossing. De organisatie biedt het enige echte, microservicegebaseerde, zakelijke platform in de markt. commercetools is in staat om meerdere malen per dag nieuwe releases uit te brengen, waardoor gebruikers in staat zijn om een voorsprong te nemen op de concurrentie.

Verder dan traditionele e-commerce
Het platform van commercetools is een API-first- en cloud-native-applicatie die bedrijven helpt om snel commercemogelijkheden toe te voegen aan kanalen en devices die verdergaan dan traditionele webshops. Met commercetools kunnen klanten commercefunctionaliteiten toevoegen>

Lees verder..

BizPress.nl