Persbericht: Colt stelt Mark Gilmour aan als Head of Mobile Connectivity SolutionsColt Technology Services heeft Mark Gilmour aangesteld als hoofd van zijn Mobile Connectivity Solutions-divisie.

Gilmour heeft jarenlange ervaring in de sector als technisch leidinggevende. In zijn nieuwe rol rapporteert hij aan Keri Gilder, de chief commercial officer (COO) van Colt. Zijn focus ligt op het vormgeven en uitbreiden van Colts aanbod van mobiele connectiviteitsoplossingen. Gilmour vervult daarnaast een sleutelrol bij de uitbreiding van de mobiele strategie en de samenwerking met de lokale teams wereldwijd om Colt’s positie in de mobiele markt te versterken.

Gilder: “De reikwijdte en dichtheid van het Colt IQ Network binnen belangrijke metrogebieden over de hele wereld maakt Colt tot een ijzersterke partner voor mobile network operators (MNO’s) die zichzelf opmaken voor 5G. Mark heeft ruime ervaring op dit gebied. Het is geweldig dat hij op basis van zijn rijke kennis van de mobiele sector bijdraagt aan de mobiele strategie van Colt.”

Mark Gilmour heeft ruim 20 jaar ervaring in de ICT-wereld. Voor zijn aanstelling bij Colt bekleedde hij diverse functies bij Ciena. In zijn laatste functie bij dit bedrijf was hij als senior advisor bij de Product Line Management Cellular & Wireless-divisie verantwoordelijk voor het succes van producten voor het mobiele segment. Gilmour bekleedde daarvoor diverse functies bij mobiele operators zoals Three, Ericsson en Hutchison. Per januari 2019 is hij in dienst getreden bij Colt. Hij opereert vanuit Colt House, het hoofdkantoor van Colt >

Lees verder..

BizPress.nl