Persbericht: Colt-medewerkers fietsen 685 kilometer voor het goede doelMeer dan 120 medewerkers van Colt Technology van over de hele wereld starten met een fietstocht van 685 kilometer, van Milaan naar Rome, om geld in te zamelen voor een goed doel in eigen land. Het Nederlandse team wordt vertegenwoordigd door zes medewerkers van het kantoor in Amsterdam, waaronder Peter Veenman,  VP Countrymanagement en Managing Director van Nederland. Het Nederlandse team zamelt voor het tweede jaar op rij geld in voor het Friendship Sports Centre in Amsterdam, het enige sportcentrum in Europa dat volledig is uitgerust voor kinderen en jongeren met een beperking.

Bij Only Friends, de sportvereniging van het Friendship Sports Centre, sporten ruim 600 kinderen en jongeren met een beperking. Met keuze uit 24 verschillende sporten gegeven door specifiek opgeleide trainers veranderen beperkingen in mogelijkheden. Daarnaast fungeert het Friendship Sports Centre als leerwerkbedrijf en werken zij samen met verschillende stichtingen om activiteiten te organiseren voor volwassenen met een beperking en ouderen die vechten tegen eenzaamheid.

“Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in het DNA van Colt”, zegt Carl Grivner, CEO van Colt. “De Colt Charity Bike Ride draagt niet alleen bij aan sterke en duurzame banden tussen collega’s, leveranciers en klanten, maar maakt ook een belangrijk verschil voor de meest kwetsbare personen in onze samenleving. Ik ben er trots op om dit jaar mee te fietsen. En ik ben ervan overtuigd dat we met de editie van 2018 een nog grotere impact zullen maken dan met voorgaande edities.”

Met de 

Lees verder..

BizPress.nl